Advertisement

Fenerbahce Galatasaray Ofsayt / Fenerbahce Galatasaray Derbisinin Gol Ve Ofsayt Anlarinda Fb Tv Ile Gs Tv - Haftasında ezeli rakipler fenerbahçe ve galatasaray karşı karşıya geldi.

Fenerbahce Galatasaray Ofsayt / Fenerbahce Galatasaray Derbisinin Gol Ve Ofsayt Anlarinda Fb Tv Ile Gs Tv - Haftasında ezeli rakipler fenerbahçe ve galatasaray karşı karşıya geldi.. Fenerbahçe derbisinde lukas podolski'nin sayılmayan golünde ofsayt var mı? Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. İki kanalda gol ve ofsayt anlarına verilen farklı tepkiler sosyal medyada yine çok konuşulan derbi videoları arasına girdi. 6 şubat cumartesi günü saat 19.00'da başlayan fenerbahçe galatasaray derbisinde ozan tufan'ın golu ofsayt olarak sayıldı. Radamel falcao'nun golü ofsayta takıldı!

Dakikada attığı golün ofsayt sayılması üzerine çıktı. Haftasındaki dev derbide fenerbahçe'nin, galatasaray karşısında attığı gol var incelemesi sonrasında iptal edildi. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Haftasında ezeli rakipler fenerbahçe ve galatasaray karşı karşıya geldi. Var'dan gelen ofsayt çizgisi sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Onyekurunun Golu Ofsayt Mi Degil Mi Fenerliler Ve Besiktaslilar Ayaga Kalkti Internet Haber
Onyekurunun Golu Ofsayt Mi Degil Mi Fenerliler Ve Besiktaslilar Ayaga Kalkti Internet Haber from i.internethaber.com
Dakikada attığı golün ofsayt sayılması üzerine çıktı. Dakikada ozan tufan ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle var tarafından iptal. .yükselen ozan tufan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluşmuş ancak var incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle gol iptal edilmişti. Peki, fenerbahçe'nin golü ofsayt mı değil mi? Beşiktaş ile fenerbahçe arasında oynanan 7. Göz var izan var ofsayt yok! ifadeleri yer aldı. Serdar aziz zaten ofsayt ama topa dokunmuyor, hamlesi olsa da dokunmuyor. Haftasındaki dev derbide fenerbahçe'nin, galatasaray karşısında attığı gol var incelemesi sonrasında iptal edildi.

Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerdeki fenerbahçe galatasaray maçında verilen var kararı olay yarattı. Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. .yükselen ozan tufan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluşmuş ancak var incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle gol iptal edilmişti. Var hakemi belirlediği topa dokunuş anını alta koysaydı biz de görebilirdik. Bu nedenle ayakları geride ancak kafası önde. Var incelemesi sonrasında ofsayt gerekçesiyle fenerbahçe'nin golü iptal edildi. Fenerbahçe (6.) gs (3.) galatasaray (3.) 45.096. Göz var izan var ofsayt yok! ifadeleri yer aldı. Galatasaray fenerbahçe maçında ofsayt oldu mu? 06 şubat 2021, cumartesi 23:53 son güncelleme: Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen fenerbahçe sk und galatasaray sk. Haberler video spor videoları ozan tufan'ın golünde ofsayt var mıydı? Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi.

.yükselen ozan tufan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluşmuş ancak var incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle gol iptal edilmişti. Var hakemi belirlediği topa dokunuş anını alta koysaydı biz de görebilirdik. 06 şubat 2021, cumartesi 23:53 son güncelleme: Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Fenerbahçe (6.) gs (3.) galatasaray (3.) 45.096.

Diego Nun Golunde Ofsayt Tartismalari
Diego Nun Golunde Ofsayt Tartismalari from www.cumhuriyet.com.tr
Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Geçtiğimiz günlerdeki fenerbahçe galatasaray maçında verilen var kararı olay yarattı. Var incelemesi sonrasında ofsayt gerekçesiyle fenerbahçe'nin golü iptal edildi. Göz var izan var ofsayt yok! ifadeleri yer aldı. Peki, fenerbahçe'nin golü ofsayt mı değil mi? Var'dan gelen ofsayt çizgisi sosyal medyada tartışma konusu oldu. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Fenerbahçe kulübü, ozan tufan'ın galatasaray derbisinde ofsayt nedeniyle iptal edilen golü hakkında flaş bir paylaşım yaptı.

Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi.

Futbolun i̇çindekiler 52.596 views22 hours ago. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile tepki gösterdi. Var incelemesi sonrasında ofsayt gerekçesiyle fenerbahçe'nin golü iptal edildi. Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün. Var hakemi belirlediği topa dokunuş anını alta koysaydı biz de görebilirdik. Radamel falcao'nun golü ofsayta takıldı! Var'dan gelen ofsayt çizgisi sosyal medyada tartışma konusu oldu. 06 şubat 2021, cumartesi 23:53 son güncelleme: Bu nedenle ayakları geride ancak kafası önde. Peki, fenerbahçe'nin golü ofsayt mı değil mi? Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Her hafta yeni bir konuyu ele aldığımız, araştırmaları inceleyip bilinmeyenleri açıkladığımız videolarımıza destek olmak isterseniz. Haftasındaki dev derbide fenerbahçe'nin, galatasaray karşısında attığı gol var incelemesi sonrasında iptal edildi.

Var hakemi belirlediği topa dokunuş anını alta koysaydı biz de görebilirdik. Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen fenerbahçe sk und galatasaray sk. Göz var izan var ofsayt yok! ifadeleri yer aldı. Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün. Fenerbahçe galatasaray ofsayt vermiydi kesinlikle yok 2021.

Fenerbahce Nin Golu Ofsayt Mi Fenerbahce Galatasaray Macindaki Tartismali Gol Yeni Safak
Fenerbahce Nin Golu Ofsayt Mi Fenerbahce Galatasaray Macindaki Tartismali Gol Yeni Safak from img.piri.net
Bu nedenle ayakları geride ancak kafası önde. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile tepki gösterdi. İki kanalda gol ve ofsayt anlarına verilen farklı tepkiler sosyal medyada yine çok konuşulan derbi videoları arasına girdi. 06 şubat 2021, cumartesi 23:53 son güncelleme: .yükselen ozan tufan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluşmuş ancak var incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle gol iptal edilmişti. Fenerbahçe galatasaray ofsayt vermiydi kesinlikle yok 2021. Haftasında ezeli rakipler fenerbahçe ve galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün.

Geçtiğimiz günlerdeki fenerbahçe galatasaray maçında verilen var kararı olay yarattı.

Geçtiğimiz günlerdeki fenerbahçe galatasaray maçında verilen var kararı olay yarattı. Dakikada attığı golün ofsayt sayılması üzerine çıktı. Bu nedenle ayakları geride ancak kafası önde. Peki, fenerbahçe'nin golü ofsayt mı değil mi? Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen fenerbahçe sk und galatasaray sk. Fenerbahçe kulübü, ozan tufan'ın galatasaray derbisinde ofsayt nedeniyle iptal edilen golü hakkında flaş bir paylaşım yaptı. Beşiktaş ile fenerbahçe arasında oynanan 7. Serdar aziz zaten ofsayt ama topa dokunmuyor, hamlesi olsa da dokunmuyor. Var hakemi belirlediği topa dokunuş anını alta koysaydı biz de görebilirdik. Haftasında ezeli rakipler fenerbahçe ve galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün. Görünümler 11 b2 yıl önce. Var'dan gelen ofsayt çizgisi sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen fenerbahçe sk und galatasaray sk fenerbahce. .yükselen ozan tufan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluşmuş ancak var incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle gol iptal edilmişti.

Posting Komentar

0 Komentar